Tietoa blogista ja kirjoittajista

Yleistä

”Operaatio Piha ja Palju” on omakotitalon remontista kertova nettipäiväkirja.  Kirjoittajalla ei ole minkäänlaista rakennusalan osaamista tai koulutusta ja teksti voi sisältää tahattomia asiavirheitä. Suurin osa sivuilla käytetyistä kuvista on peräisin kirjoittajan kännykkäkamerasta ja niiden on ainoastaan tarkoitus havainnollistaa artikkelin tekstisisältöä.

Kirjoitan täysin fiilispohjalta ja pääasiallinen kohderyhmä ovat samanlaisessa elämänvaiheessa olevat ihmiset. Toivottavasti blogia lukemalla saat ideoita omiin rakennusprojekteihisi tai se rohkaisisi tarttumaan lapioon vaikka varsinaista osaamista ei olisikaan.  Pahimmassa tapauksessa blogi voi toimia myös varoittavana erimerkkinä.. älä ainakaan tee näin? 🙂

Kuva: Anssi Saviluoto, 2018
Kuva: Dimitri Lisitsyn, 2019

Kirjoittaja(t)

Kuva: Niki Strbian, 2011

Tommi Ulmanen

Mies Lappeenrannasta. Syntynyt Mikkelissä vuonna 1980. Käynyt peruskoulun Mikkelissä (Lähemäen koulu, Lyseon koulu, Kalevankankaan koulu). Opiskellut lähihoitajaksi (Mikkelin ammatti-instituutti -99), jonka jälkeen jatko-opiskelut Etelä-Karjalan Ammattikorkeakoulussa. Ensihoitaja – Sairaanhoitaja AMK (2004). Ensihoitotyön johtamisen erikoistumisopinnot (Yrkeshögskolan Arcada 2011). Työura ensihoidossa. Nykyinen työtehtävä ensihoidon kenttäjohtaja. Aikuisopiskeluna Ensihoitaja YAMK (Saimaan Ammattikorkeakoulu).

Harrastaa valokuvausta. Nettisivut löytyy osoitteesta www.tommiulmanen.com

 

Kuva: Niki Strbian, 2011

Pipsa Ulmanen

Nainen Lappeenrannasta. Syntynyt Pieksämäellä. Käynyt peruskoulun ja lukion Pieksämäellä. Opiskellut sairaanhoitajaksi (Mikkelin Ammattikorkeakoulu 2004). Aikuisopiskeluna perioperatiivisen hoitotyön erikoistumisopinnot ja Ensihoitaja AMK. Syksystä 2018 alkaen Ensihoitaja YAMK – opiskelija (XAMK, Kotka). Työura sairaanhoitajana Mikkelin Keskussairaalan päivystyksessä, leikkausosastolla ja nykyisin ensihoitajana Lappeenrannassa. Oikolukee miehensä tekstit ja korjaa pahimmat kirjoitusvirheet.

Harrastaa juoksua.

 


Uusioperheeseemme kuuluu kolme lasta (Ella-Maria, Peppi, Paavo) ja koira (Mortti).

Kuva: Niki Strbian, 2013
Rhodesiankoira Mortti (nuorena poikana)