Piharemontti alkaa

Kevät tuli ja lumi suli.

Olin ehtinyt talven ajan pohtia mitä takapihalle tehdään ja idea oli nyt aika selkeä. Olin vanhempieni maatilalla päässyt testaamaan paljuun menoa pakkaskelillä ja sen perusteella alkanut ajattelemaan että palju laitetaan niin lähelle ulko-ovea kuin mahdollista. Vaimo oli samaa mieltä. Tämä tarkoittaisi terassin purkamista ja tilan tekemistä kallioreunaan.

Kokeilin kaivaa vähän kallioreunaa esille ja tunnustella lapiolla mitä sieltä löytyisi. Oli melkoinen yllätys että sieltä löytyi ainoastaan hiekkaa. Terassi päätettiin purkaa tieltä pois sillä paljun todellakin pystyi sijoittamaan ihan parhaaseen paikkaan meidän pihalla.

Kaivaminen tuntui mukavalle ajanvietteelle ja käytinkin useamman viikon kaivaessa lisää tilaa tulevalle terassille ja paljulle.

Aivan järjetön homma mutta tulipa tehtyä. Keli oli kiva ja sai olla ulkona (monta viikkoa). Kaivinkonetta ei viitsinyt tilata kun ei koskaan voinut tietää milloin lapio kopsahtaa uudelleen kallioon ja suunnitelma muuttuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *