Drop – altaan uusi tekniikka

Suurin ja itseä eniten kiinnostavin perehtymisen aihe liittyy tulevan kesän vakaaseen suunnitelmaani päivittää Drop – altaan lämmitystekniikka uusimpaan versioon.

Oma (rakas) Drop – altaani on vuodelta 2017. Altaan tyylikäs ulkomuoto on pysynyt täysin samana, mutta uusien altaiden tekniikka on kehittynyt älyttömästi kuluneen kolmen vuoden aikana. Vesi kiertää uusimmissa Drop-altaissa kovissa ja muotoon taivutetuissa vesiputkissa ja sen lämmittämisestä ja mekaanisesta puhtaanapidosta vastaavat Balboa Water Groupin koneet.

Balboa Water Group on markkinajohtaja allasvarusteiden osalta ja uuden tekniikan mukana saa altaaseen erittäin mielenkiintoisia uusia ominaisuuksia. Päivityksiä ovat kolmivaihevirrasta (voimavirta) tehonsa saava pumppu + lisälämmitin ja Control my Spa – ohjainyksikkö. Control my Spa yhdistetään talon WIFI – verkkoon ja se antaa käyttäjänsä matkapuhelimeen tai tablettiin tietoja veden lämpötilasta ja muistuttaa veden kemiallisesta käsittelystä määräajoin. Altaan pumppuja ja lämmitintä ohjataan etänä, eikä laitetilaan tarvitse itse ryömiä ollenkaan.

Meidän perheessä allasta käytetään tosi paljon ja tekniikan päivittäminen on mielestäni hyvä ajatus. Vaimokin hyväksyi tämän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *