Asuntomessut Tuusulassa – Dekotalo Ruuti

Dekotalo Ruuti oli nelihenkiselle lapsiperheelle (2+2) suunniteltu moderni, kaksikerroksinen puutalo. Makuuhuoneita oli yhteensä neljä, joista yksi oli varattu vierashuoneeksi isovanhemmille.

Mustanpuhuva Dekotalo Ruuti sisälsi paljon positiivisia yllätyksiä. Alakerrassa oli käytetty tummaa/tyylikästä väriteemaa ja samaa värimaailmaa noudattelivat keittiö, alakerran wc- tilat, kodinhoitohuone ja kylpyhuone.

Mirror Linen liukuovikaappi eteisessä
Woodion allas

Dekotalo Ruudin olohuone oli avara ja huonekorkeutta peräti kahden kerroksen verran. Olohuoneen isot ikkunat jäivät mieleen.

Makuuhuoneiden värimaailma yllätti

Makuuhuoneisiin kurkistaminen yllätti totaalisesti. Huoneiden seinät olivat maalattua kipsilevyä ja värejä oli uskallettu käyttää rohkeasti.

Klikkaa kuva isommaksi
Tikkurila X476

Vierashuone oli sijoitettu alakertaan ja maalattu Tikkurilan X476 sävyllä. Sisustus oli tyylikäs ja simppeli. Futonsänky toimitti sekä sohvan että sängyn virkaa ja seinään oli ruuvattu Stringin Furnituren työpöytä ja Pocket – hyllykkö.

Olen yrittänyt meidän Pepille myydä ajatusta samankaltaisesta koulupöydästä. Stringin huonekalujen kanssa huoneen puhtaanapito saattaisi olla helpompaa, kun niiden jalat on irti maasta. Huoneen järjestys pysyy myös pitempään vakiona, kun Stringin kalusteet ruuvataan seinään pysyvästi kiinni.

Maailman hienoin lastenhuone

Lastenhuoneen seinät oli maalattu Tikkurilan Regatta (S436) – sävyllä ja lopputulos oli valkoisten ikkunapokien ja listojen kanssa ihan täydellinen. Niin hieno lastenhuone, että melkein harmittaa, ettei meidän perheessä asu enää pieniä lapsia.

Klikkaa kuva isommaksi
tikkurila s436 Regatta

Vanhempien makuuhuone

Vanhempien makuuhuone noudatti samaa rohkeiden värivalintojen teemaa. Huoneen seinät oli maalattu Tikkurilan petrooli (S491) – sävyllä. Usein tulee hypisteltyä erilaisia värikortteja rautakaupassa, mutta Dekotalo Ruudissa pääsi näkemään näitä maalipintoja ihan seinälle maalattuna.

Tikkurila S491 Petrooli

Vanhempien makuuhuoneessa oli mukavia pieniä yksityiskohtia kuten QUU Designin – pöytävalaisin.

QUU Design – valaisin

Tämän asunnon osalta ”kotiin vietävien joukkoon” pääsi ehdottomasti vaaleanpunainen vierashuone, kalustettuna Stringin seinähyllyillä ja työpöydällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *